چین همچنان نیروی غالب در تولید اکستروژن آلومینیوم است و مقیاس، زیرساخت و تخصص بی نظیری را ارائه می دهد. اما همه کارخانه های چینی برابر نیستند. آنچه من به دنبال آن هستم - و آنچه JE ارائه می دهد - ترکیبی از قابلیت حجم بالا، پشتیبانی مهندسی سفارشی و کنترل کیفیت دقیق است. وقتی مسکن نورانی دو طرفه T8 را تامین میکنید، شریکی میخواهید که هم علم مواد و هم تدارکات را درک کند. JE هر دو کادر را علامت میزند.
JE بزرگترین نام در نورپردازی نیست، و این در واقع بخشی از جذابیت است. آنها به اندازه کافی بزرگ هستند تا بتوانند سفارشات بزرگ و کارهای سفارشی پیچیده را انجام دهند، اما به اندازه کافی کوچک هستند تا به هر دسته اهمیت دهند. تمرکز آنها بر روی محفظه های روشنایی خطی به این معنی است که آنها هر مشکل احتمالی را دیده اند و قبلاً آن را حل کرده اند. اگر بدنه نورانی دو طرفه T8 را برای پروژه بعدی خود تامین می کنید، JE را در لیست کوتاه شما قرار می دهم.
معرفی محصولات
کاربردهای دنیای واقعی - جایی که این مسکن می درخشد
اجازه دهید سه مثال سریع دیگر از فایلهای پروژهام به شما ارائه دهم.
فروشگاه لباس خرده فروشی (سان فرانسیسکو) - آنها نور محیطی می خواستند که هم کالاها را روی قفسه ها (نور رو به جلو) و هم دیوار پشت (نور پس زمینه را برای کاهش کنتراست) روشن کند. ما محفظه نورانی دو طرفه T8 را به صورت عمودی روی دیوار و در فاصله 3 فوتی از کف نصب کردیم. لوله های 18 وات 3000K استفاده شده با دیفیوزرهای مات. جلوه دو طرفه درخششی شناور در اطراف هر یک از وسایل ایجاد کرد. فروش در آن بخش 12 درصد افزایش یافت - شوخی نیست. مدیر گفت مشتریان زمان بیشتری را صرف مرور می کنند.
راهرو مدرسه (اوهایو) - سقف استاندارد 8 فوت، راهرو بسیار باریک. تروفرهای یک طرفه سایه های خشن را در نزدیکی زمین ایجاد می کردند. ما محفظه های دو طرفه را نصب کردیم که در یک شبکه سقفی افتاده نصب شده بودند. نور بالا از کاشیهای سفید سقف منعکس شد و کل راهرو را با نور ملایم و بدون سایه پر کرد. ما از لوله های 14 وات (وات کم چون فضا کوچک بود) و دیفیوزرهای مات استفاده کردیم. منطقه مدرسه در نهایت همان مسکن را برای سه ساختمان دیگر مشخص کرد.
سایبان در فضای باز (پمپ بنزین) - این مشکل بود. سایبان دارای یک سقف فلزی سفید به ارتفاع 12 فوت بود. آنها نور پایینی روشن را برای سوخترسانی به مناطق و مقداری نور بالا برای کاهش ظاهر «سیاهچاله» سطح زیرین سایبان میخواستند. ما از محفظه نورانی دو طرفه T8 با رتبه IP65، لولههای 24 واتی 5000K، کامپیوتر شفاف برای نور پایین (برای عبور از فاصله) و کامپیوتر مات برای نور بالا (برای نرم کردن انعکاس فلز سفید) استفاده کردیم. مثل یک طلسم کار کرد. بدون نیاز به وسایل اضافی
پارامتر محصول (مشخصات)
| مورد شماره | JE-206 |
| طول | 600 میلی متر، 900 میلی متر، 1200 میلی متر، 1500 میلی متر، 2400 میلی متر یا سفارشی |
| لوله | T8 |
| قطر | 26 میلی متر |
| اندازه برد PCB | 12*1mm *2 |
| راننده | خارجی |
| حداکثر ارتفاع راننده | / |
| پروفیل آلومینیومی در داخل مواد | آلیاژ آلومینیوم 6063 |
| پروفیل آلومینیومی داخل رنگ | نقره ای |
| جنس لوله پلاستیکی | پلی کربنات |
| رنگ لوله پلاستیکی | مات و شفاف (شفاف) |
| کلاهک های انتهایی | پلاستیک |
| ضد آب | IP20 یا IP65 |
ویژگی و کاربرد محصول
این محفظه نورانی دو طرفه LED T8 به طور گسترده در روشنایی وسایل نقلیه ریلی مانند روشنایی مسیر در ایستگاه های قطار، در قطارها، در ایستگاه های مترو و در واگن های مترو و غیره استفاده می شود.
جزئیات محصول
جزئیات بیشتر این محفظه نورانی دو طرفه LED T8:

صلاحیت محصول

به عنوان یک تولید کننده حرفه ای پروفیل آلومینیوم LED و پروفیل پلاستیکی LED، ماشین های اصلی ما در اینجا هستند:
1.20 ماشین های اکستروژن پلاستیک
2.5 ماشین آلات اکستروژن آلومینیوم،
3. یک کره یکپارچه حرفه ای برای آزمایش اینکه آیا لامپ های ساخته شده توسط کیت لامپ ما می توانند شاخص های مختلف مورد نیاز مشتریان را برآورده کنند یا خیر.
4. تجهیزات تست منبع نور استاندارد حرفه ای برای آزمایش عبور نور و سایر خواص آباژورهای پلاستیکی.
JE همیشه بر صلاحیت محصول از مواد خام آلومینیوم و پلاستیک گرفته تا خط تولید اکستروژن، از کنترل کیفیت نمونه ها تا کنترل تولید انبوه، از بسته بندی عالی قوی تا خدمات کامل تمرکز دارد.

تحویل، حمل و نقل و خدمات

سوالات متداول
در اینجا سوالاتی است که من اغلب از پیمانکاران، طراحان روشنایی و مدیران تاسیسات میشنوم. من به هر کدام بر اساس تجربه میدانی واقعی پاسخ خواهم داد.
1. آیا می توانم از لوله های LED استاندارد T8 با محفظه دو طرفه استفاده کنم یا به لوله های خاصی نیاز دارم؟
لوله های LED استاندارد تک سر یا دو سر T8 کاملاً خوب کار می کنند. محفظه اهمیتی ندارد که کدام طرف نور ساطع می کند - لوله به طور طبیعی نور را 360 درجه ساطع می کند. در محفظه یک طرفه، نور پشتی را هدر می دهید. در محفظه دو طرفه، هر دو طرف را می گیرید. با این حال، اگر دمای رنگ یا وات متفاوتی را در هر طرف میخواهید، به دو لوله مجزا (یکی رو به بالا، یکی رو به پایین) نیاز دارید - اما این نیاز به محفظهای با تقسیمکنندههای داخلی دارد. اکثر محفظه های دو طرفه برای یک لوله طراحی شده اند که از طریق هر دو دیفیوزر می تابد. ارتفاع داخلی محفظه را بررسی کنید: اگر می تواند دو لوله را روی هم قرار دهد، این گزینه را دارید. در غیر این صورت، یک لوله دمای رنگ و روشنایی یکسانی را در هر دو طرف به شما می دهد.
2. چگونه از خونریزی خفیف در انتهای آن جلوگیری کنم؟
کلاه های انتهایی نقطه ضعف هستند. حتی با نوار بازتابنده، مقداری نور از آن خارج می شود. بهترین راه حل استفاده از کلاهک های انتهایی مات (پلاستیک مشکی یا آلومینیومی) با واشر فوم است. همچنین توصیه میکنم در نصبهای ردیف پیوسته، محفظه را 1-2 اینچ فراتر از آخرین دیفیوزر قابل مشاهده گسترش دهید، سپس انتهای آن را ببندید. یک ترفند دیگر: از یک تکه نوار کوچک سیاه و سفید بر روی شیشه انتهایی لوله استفاده کنید - اما این کار باعث کاهش کمی خروجی کل لومن می شود. برای کاربردهای معماری حیاتی، محفظه هایی با بافل های داخلی در نزدیکی انتهای آن مشخص کنید.
3. حداکثر طول پیوسته ای که می توانم بدون افتادگی بدوم چقدر است؟
برای ضخامت دیوار 1.2 میلی متر، من توصیه نمی کنم که بیش از 8 فوت بدون گیره پشتیبانی مرکزی بروید. برای دیوار 1.5 میلی متری، می توانید تا 10 فوت فشار دهید. اما محدودیت واقعی فاصله گیره های نصب است - حداکثر هر 4 فوت گیره می شود. من طول های 12 فوتی را با دیوارهای 1.5 میلی متری و گیره هایی در 3 فوت و 9 فوت دیده ام - که خوب کار می کرد. اما همیشه یک آزمایش انجام دهید. آلومینیوم با دما منبسط می شود و منقبض می شود، بنابراین فاصله 2 تا 3 میلی متری بین محفظه ها در یک حرکت مداوم ایجاد کنید.
4. آیا می توان از این مسکن در فضای باز در باران یا برف استفاده کرد؟
بله، اما فقط در صورتی که رتبه IP را تأیید کنید. حداقل IP65 را جستجو کنید. این بدان معناست که واشرها، درپوشهای انتهایی و غلتکهای ورودی کابل همگی مهر و موم شدهاند. بسیاری از محفظههای دو طرفه ارزان قیمت دارای IP65 هستند، اما لوله کابل فقط یک بوش پلاستیکی است - آب وارد آن میشود. من فقط از محفظههایی با واشرهای سیلیکونی از پیش نصب شده و کابلهای فشاری استفاده میکنم. همچنین، همانطور که قبلا ذکر کردم، دیفیوزر PC باید دارای تثبیت کننده UV باشد. بدون آن، پلاستیک در برابر نور خورشید شکننده می شود. یک چیز دیگر: محفظه را با یک شیب جزئی (1-2 درجه) سوار کنید تا آب روی درپوش های انتهایی جمع نشود.
5. چگونه می توانم داخل را تمیز کنم اگر گرد و غبار وارد شود؟
سوال عالی ورود گرد و غبار معمولا از طریق کلاهک های انتهایی یا محل ورود سیم ها اتفاق می افتد. هنگامی که گرد و غبار داخل آن است، تمیز کردن بدون جدا کردن همه چیز تقریبا غیرممکن است. بنابراین پیشگیری کلیدی است. اگر در محیطهای پر گرد و غبار مانند مغازههای چوب یا کارخانههای غلات هستید، از محفظهای با IP66 یا بالاتر استفاده کنید. اگر گرد و غبار وارد شد، میتوانید درپوشهای انتهایی را بردارید و هوای فشرده را از آن عبور دهید - اما ممکن است گرد و غبار را به سوکتهای لوله فشار دهید. راه حل بهتر: محفظه ای را انتخاب کنید که دیفیوزرهای رایانه شخصی بدون ابزار جدا شوند، بنابراین می توانید سالانه فضای داخلی را پاک کنید. برخی از طرح ها دارای دیفیوزرهای لولایی هستند - آن ها طلایی هستند.
6. دوره بازپرداخت معمولی در مقایسه با استفاده از دو دستگاه یک طرفه چیست؟
بیایید سریع ریاضی انجام دهیم. هزینه یک مسکن دو طرفه تقریباً 1.6 برابر مسکن یک طرفه است. دو لامپ یک طرفه (یکی بالا، یکی پایین) 2 برابر به اضافه سخت افزار نصب، سیم کشی و نیروی کار اضافی هزینه دارند. بنابراین شما حدود 20 تا 30 درصد از قبل صرفه جویی می کنید. سپس انرژی وجود دارد: دو لوله در مقابل یک لوله (اگر از یک لوله دوگانه استفاده می کنید) برق را به نصف کاهش می دهد. دوره بازپرداخت اغلب کمتر از 12 ماه برای نرخ برق تجاری است. من این محاسبه را برای ده ها مشتری انجام داده ام - دو طرفه همیشه برنده است مگر اینکه به کنترل مستقل سطوح نور بالا/پایین نیاز داشته باشید.
7. آیا می توانم چراغ های این محفظه را کم کنم؟
کاملا. اما سازگاری کم نور به لوله و درایور LED T8 شما (اگر خارجی) یا درایور داخلی لوله بستگی دارد. اکثر لوله های مدرن T8 از طریق 0-10 ولت، TRIAC یا DALI قابل تنظیم هستند. محفظه به خودی خود تأثیری بر کم نور نمی گذارد - این فقط یک محفظه مکانیکی است. با این حال، اتلاف گرما در سطوح کمنور کمتر حیاتیتر میشود، زیرا درایورها با کارایی کمتری کار میکنند. من مواردی را دیده ام که در آن لوله ها با 10 درصد کم نور سوسو می زنند زیرا محفظه گرما را به دام می اندازد. همیشه قبل از نصب کامل، ترکیب لوله و دیمر خاص خود را با محفظه آزمایش کنید.